Klicka på bilden för att komma till Le Boat.
Klicka på bilden för att komma till Nicols.
Klicka här för att beställa båtkatalog.
 

Bli kapten på egen båt!

Att hyra kanalbåt och stilla glida genom landskapet, är en upplevelse och ger avkoppling! Stanna till vid en pittoresk stad och besök dess marknad eller ta en cykeltur i omgivningarna och gå in på en vingård för provsmakning!

Kan du köra bil, kan du också snabbt lära dig att framföra dessa båtar. Inget särskilt tillstånd behövs för de vattensystem, där dessa är tillåtna. Självfallet måste gällande regler för navigation respekteras. Vid ankomst till basen, går personalen igenom båtens funktioner och handhavande.

Båtarna är fullt utrustade för att vara din semesterbostad under en eller ett par veckor. Sängplatser för upp till 12 personer, allrum, kokvrå med spis, kylskåp, husgeråd, porslin, dusch och toalett. Eluttag 12 V.

Hur båtarna är utrustade framgår av resp. katalog.
För en första proviantering finns det speceriaffär i närheten av basen. Ett praktiskt alternativ, är att skicka in en provianteringslista i förväg till basen och låta dess personal sköta inköpen. Då har du bara att ta båten i besittning!

Vi samarbetar med 2 stora uthyrare, Le Boat och Nicols. De ger förslag på färdvägar, uppskattad tid och antal slussar. Gå vidare till deras sidor eller beställ deras kataloger för att hyra kanalbåt i Frankrike eller övriga Europa! Du har säkert många frågor att ställa, vi gör vårt bästa för att besvara dem.
Välkommen ombord!Leif Adolfsson

 

Sevesgård 12 439 65 Stråvalla Tel 0340-653920 info@locafrance.se